A+ R A-

تبلیغات

رجیران

حسین کازرانی

حسین کازرانی

* حسین کازرانی عزیز .............       امجدیه - جمعه ۱۱ شهریور ۱۳۵۶

Hossein Kazerani ... Amjadieh Stadium - Friday, September 2, 1977

=====================

 

 استاد حسین کازرانی عزیز  , ستاره ی توانا و ملیپوش باشگاه پاس که از بطن رقابتهای فوتبال محلی استان خوزستان پدیدار شد و  به آرامی ,  مسیر ترقی و پیشرفت را تا بالاترین سطح فوتبال ایران   طی نمود . در این سالها , فرزند برومند ایران چنان ظاهر شد که اغلب کارشناسان او را لایق پوشیدن پیراهن مقدس تیم ملی می دانستند . حسین کازرانی  پس از پایان دوره بازیگری , به جرگه ی مربیان فوتبال باشگاهی پیوست  . او  از اعضای ثابت تیم  فراموش ناشدنی ایران در جام جهانی ۱۹۷۸ می باشد . 

 حسین کازرانی متولد ۱۳۲۶  شهرستان اندیمشک از توابع استان خوزستان است .  زاهد خضیری , نخستین مربی حسین کازرانی بود که در روزگار نوجوانی او را با الفبای فوتبال آشنا ساخت . ۱۶ یا ۱۷ ساله بود که برای نخستین بار به تیم منتخب استان خوزستان دعوت شد و با همان تیم , در مسابقات قهرمانی کشور در کرمان  حاضر شد . حسین کازرانی در کرمان تورنمنت موفقی را تجربه کرد و از همانروز ها  نظر مربیان تیم  ملی را بخود جلب کرد ....

 سال ۱۳۴۸ به تهران آمد و در اداره پلیس شهربانی استخدام شد و همزمان  , تحت هدایت حسن آقای حبیبی در خط دفاع تیم باشگاه پاس انجام وظیفه کرد  . آن روزها مدافعان صاحبنام پاس ( محمد رنجبر - حشمت مهاجرانی - حسن حبیبی ) یا از فوتبال کناره گیری کرده بودند و یا در پایان دوران بازیگری خود قرار داشتند . بنابر این  پاس در خط دفاع , نیازمند جذب بازیکنانی جوان و مستعد بود .

  

 حسین کازرانی بسیار سریع جای خود را در خط دفاع پاس پیدا کرد . فیزیک مناسب به همراه خونسردی  مثالزدنی او , سبب شد تا بسیار زود بخشی از ساختار منسجم خط دفاع پاس گردد ولی در تیم ملی , شرایط برایش بسیار دشوار بود . حضور چهره هایی توانمند و با تجربه  همانند عرب , کاشانی , کارگرجم , قلیچ خانی .... فضا را برای یک جوان شهرستانی بسیار  تنگ کرده بود تا که سرانجام , موسم برگزاری رقابتهای انتخابی جام جهانی ۱۹۷۴ فرا رسید و او نیز از سوی  سرهنگ محمود بیاتی در پست دفاع راست به اردوی تیم ملی دعوت شد و چند هفته بعد از آن بود که برای نخستین بار , در مسابقه ی برگشت ایران و  سوریه , پیراهن ملی را بر تن کرد .

  یکبار هفته نامه دنیای ورزش در باب حسین کازرانی عزیز  چنین نوشت :

مدافع خوزستانی تیم ملی از خونسردی عجیبی برخوردار است . آنقدر که گاهی  وجود آدم را از ترس انباشته میکند در بحبوحه حملات حریف و در حالیکه یک نوک پای مهاجم پر اشتها میتواند کار دست او و تیمش بدهد , توپ را با یک حرکت هوشمندانه و ظریف  از آن خود میکند و سعی دارد که ان را به هر نحو به یکی دیگر از یارانش بسپارد .

 همانگونه که اشاره شد , حسین کازرانی در ابتدا یک مدافع کناری بود ..... اما هنگامیکه به تشخیص حسن حبیبی به میانه خط دفاع منتقل شد ,  پیشرفتی چشمگیر تر از پیش نشان داد آنگونه که به یکی از بهترین مدافعان ایران تبدیل شد . ترکیب او با مجید حلوایی و محسن هوشنگی را میتوان , موفقترین زوج خط دفاع جام تخت جمشید  دانست که ما حصل تلاش آنها  کسب دو عنوان قهرمانی متوالی در طی سالهای ۱۳۵۵ و ۱۳۵۶ می باشد .

 

حسین کازرانی

* حسین کازرانی  با پاس تهران صاحب دو عنوان قهرمانی ایران ( جام تخت جمشید ) شد .

پاس  برابر هما - هفته شانزدهم پنجمین دوره جام تخت جمشید -  امجدیه ۱۱ شهریور ۱۳۵۶

ایستاده : حسین ضرابی , مهدس دینورزاده , رضا قفلساز , حبیب شریفی , حسین فرکی و حسین کازرانی

نشسته : فرامرز عزتی , محسن هوشنگی , حسین آقا بیک , محمود حقیقیان و مهدی مناجاتی

 

Hossein Kazerani in the Pas FC. He won two Iranian football championships (Takhte Jamshid Cup) with the Pas team 

============================ 

 

   مهمترین بخش  کارنامه ی بازیگری  استاد حسین کازرانی  در تیم ملی اما  به  رقابتهای انتخابی جام جهانی ۱۹۷۸ ( زمستان ۱۳۵۵ تا پاییز ۱۳۵۶ ) باز میگردد که در ان روزگار او براستی یکی از شاخص ترین چهره های تیم ایران در راه صعود به جام جهانی ۱۹۷۸ بود و شاید بهترین نمایش او را نیز بتوان در شهر بندری پوسان کره جنوبی  جستجو کرد که در یک روز خاطره انگیز , برابر هجوم پی در پی مهاجمان میزبان , مقاومتی تحسین بر انگیز داشت . هفته نامه دنیای ورزش در باب او چنین مینویسد :

 آن روز حسین کازرانی یک تنه با  ده بازیکن کره ای در افتاد و میتوان گفت که او حتی یکبار نیز , دچار تردید و اشتباه نشد و این درست است که دو مهاجم بلند قد کره ای (( کیم ژائه هان )) و (( چا بوم کئون )) روی توپهای هوایی , امان اش را بریده بودند اما هرگز موفق نشدند از وی عبور کنند  چرا که کازرانی دیواری بتونی مقابل دروازه ایران برپا کرده بود . 

 

   اگر چه که حسین کازرانی در رقابتهای انتخابی جام جهانی ۱۹۷۸ , ستاره ای بی گفتگوی خط دفاع تیم ایران بود اما هر گاه که شرایط را فراهم می دید , بی پروا به صف مهاجمان می پیوست و در همین اثنا یکبار نیز موفق به گشودن دروازه حریفان شد . او در نخستین مسابقه ی دور نهایی انتخابی جام جهانی در  مقابل هنگ کنگ , یکی از دو گل ما را بثمر رساند تا اینچنین , جبران کم کاری مهاجمان را نموده باشد . او در هنگ کنگ با یک ضربه سر هوشمندانه , روی ارسال محمدرضا عادلخانی , نخستین گل ما را وارد دروازه حریفان نمود . او مقابل کویت نیز فاصله ای با ثبت یک گل ارزشمند دیگر نداشت اما ضربه  سرش  با اختلافی ناچیز , از کناره ی دروازه طرابولسی به خارج رفت .     

 حسین کازرانی  * پرواز  خاطره انگیز حسین کازرانی عزیز در حضور دروازه بان کویت شیخ احمد طارابولسی ...

  ایران و کویت ( مسابقه رفت انتخابی جام جهانی ۱۹۷۸ ) استادیوم آزادی - ۶ آبان ۱۳۵۶

 

A long flight by Hossein Kazerani in front of Kuwaiti goalkeeper Sheikh Ahmad Khader Al-Tarabulsi

Iran VS Kuwait (1978 World Cup qualification) Azadi Stadium - Oct 28, 1977

==============================